Videoclipuri | Corina - A ta (Making Of)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bAPJBTHSN6k[/youtube]

     Corina se pregateste de lansarea unui videoclip pentru piesa "A ta". Filmarile s-au terminat si lansarea videoclipului va avea loc in aceste zile. Regia acestui clip este semnata de Marius Moga si filmarile s-a desfasurat la mare pe timp de zi dar si pe parcursul noptii.
     Corina a declarat intr-un interviu acordat in studioul Kiss FM de pe litoral ca aceasta a fost cea mai frumoasa filmare din viata ei. Cantareata a recunoscut ca a lasat atmosfera de vara sa o poarte, pe ea si pe dansatorii din clip, intr-o atmosfera de petrecere, unde s-a lasat cu dansuri mai mult sau mai putin provocatoare atat in timpul filmarilor, cat si in momentele in care echipa ar fi trebuit sa se odihneasca. Asteptam cu nerabdare lansarea acestui videoclip. Pana atunci va invitam sa urmariti Making Of-ul.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Videoclipuri Noi

Greceasca House Manele
Orientala Populara Romaneasca
Straina Trance Tiganeasca
 

Videoclipuri Noi va recomanda Willy William - Ego .
Videoclipuri muzicale noi, cu artiști și formații din toată lumea. Avem videoclipuri romanesti , videoclipuri straine , videoclipuri house , videoclipuri manele , videoclipuri populara și videoclipuri greceasca .
Adăugăm zilnic cele mai bune videoclipuri , videoclipuri noi , videoclipuri vechi , dacă dorești să fii la curent cu noutățile, te invităm să te abonezi gratuit, pentru primi prin e-mail ultimele videoclipuri adăugate.