Videoclipuri | Concert Michel Teló in Romania (Princess Summer Club - Mamaia)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X4AnwoMQfzE[/youtube]

Cantaretul brazilian Michel Teló va sustine primul sau concert in Romania pe 19 august 2012 la Princess Summer Club din Mamaia.

Michel Teló s-a nascut in satul Paraná pe 21 ianuarie 1981 si locuieste in prezent in Campo Grande, Mato Grosso do Sul. A inceput sa cante de mic si a debutat la numai 6 ani printr-un solo sustinut in corul scolii sale. Piesa de debut a fost "My dear, old man, my friend", compusa de Roberto Carlos și Carlos Erasmo.

Michel Teló este cantautor, dansator si canta la acordeon, chitara si muzicuta. A fost membru in doua formatii muzicale ("Guri" si "Grupo Tradição"). A devenit pentru prima data cunoscut cand era membru al trupei "Grupo Tradição", cele mai importante piese ale acestui grup fiind: "Goodbye", "Forever My Life", "I Want You" si "The Brazilian".

In anul 2009 isi incepe cariera solo si lanseaza albumul "Balada Sertaneja". Dupa aparitia albumelor live din 2010 ("Ao Vivo") si 2011 ("Na Balada"), Michel Teló cunoaste si faima internationala. Piesele sale "Fugidinha" si "Ai se eu te pego" devin hituri internationale si ii aduc si primul disc de aur din cariera pentru albumul "Na Balada".

Conecertul din 19 august face parte dintr-un turneu international ce va contine 18 reprezentantii si reprezinta unul din evenimentele prezentate de Radio Zu pe litoralul romanesc, sub numele de "Radio Zu prezinta Princess Summer Festiva".

Costul biletelor la acest spectacol pornesc de la 50 RON si pot fi procurate de pe site-ul www.myticket.ro.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Videoclipuri Noi

Greceasca House Manele
Orientala Populara Romaneasca
Straina Trance Tiganeasca
 

Videoclipuri Noi va recomanda Willy William - Ego .
Videoclipuri muzicale noi, cu artiști și formații din toată lumea. Avem videoclipuri romanesti , videoclipuri straine , videoclipuri house , videoclipuri manele , videoclipuri populara și videoclipuri greceasca .
Adăugăm zilnic cele mai bune videoclipuri , videoclipuri noi , videoclipuri vechi , dacă dorești să fii la curent cu noutățile, te invităm să te abonezi gratuit, pentru primi prin e-mail ultimele videoclipuri adăugate.