Videoclipuri | Concert Kempes si Rezident Ex la Bucuresti

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A_pX2xU-qew[/youtube]

Pe data de 21 septembrie 2012 va avea loc concertul trupei Rezident Ex, la Arenele Romane in Bucuresti. Rezident Ex este grupul in care evolueaza in prezent Ovidiu Ioncu (Kempes), fost solist al trupei Cargo. Ovidiu a facut parte din formatia Cargo intr-una din cele mai bune perioade ale acesteia (au fost lansate albume ca "Povestiri din gara", "Ziua vrajitoarelor" sau "Destin") si revine pe scena din Bucuresti dupa o absenta de 8 ani. Acest spectacol va fi singura aparitie a trupei in capiatala in acest an.

Rezident Ex s-a infintat in anul 2010 si a reunit intr-un singur grup pe Kempes, Tavi Iepan si Adi Popescu. Alaturi de ei sunt cativa instrumentisti de prestigiu ce au cantat in trupe ca Progresiv TM, Cargo, Neurotica, Impact sau Pro Musica. Componenta formatiei este: Kempes – solist, Tavi Iepan – chitara, Adrian Popescu – chitara, Christian Podratzky – bass, Matthias Lange – chitara si Florin Cvasa – tobe.

Baietii lucreaza la primul lor album ce va include piese compuse de Tavi Iepan in perioada de inceput a formatiei Cargo. Pe disc vom putea asculta hituri ca: "Buletin de stiri", "Brigadierii" sau "Povestiri din gara", dar si piese in premiera ca: "Inchis", Camera viselor", "Catedrala sufletului", "Fotografia" sau "Caz de boala". Rezident Ex lucreaza si la al doilea material discografic ce va contine numai piese noi, la care au lucrat toti membrii formatiei.Bilete concert Kempes si Rezident Ex

Pentru concertul Kempes si Rezident Ex din 21 septembrie 2012 de la Arenale Romane (Bucuresti) veti putea gasi doua categorii de bilete:

- Acces general la pretul de 60 RON
- Bilete VIP la pretul de 100 RON

Ticketele pot fi procurate de la: Unirea Shoppin Center, Librariile Adevarul si Mihai Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor.

Biletele pot fi procurate si online de pe site-urile:  www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Videoclipuri Noi

Greceasca House Manele
Orientala Populara Romaneasca
Straina Trance Tiganeasca
 

Videoclipuri Noi va recomanda Willy William - Ego .
Videoclipuri muzicale noi, cu artiști și formații din toată lumea. Avem videoclipuri romanesti , videoclipuri straine , videoclipuri house , videoclipuri manele , videoclipuri populara și videoclipuri greceasca .
Adăugăm zilnic cele mai bune videoclipuri , videoclipuri noi , videoclipuri vechi , dacă dorești să fii la curent cu noutățile, te invităm să te abonezi gratuit, pentru primi prin e-mail ultimele videoclipuri adăugate.