Videoclipuri | AndreEA Miss Ventura - My Love - Making of

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SXWqNIttgnM[/youtube]
     Dupa o pauza de mai bine de un an, Andrea Antonescu, cunoscuta sub numele de scena AndreEA Miss Ventura, revine in fata publicului cu un nou videoclip incendiar pentru piesa "My Love". Noua imagine pe care o adopta Andreea Antonesc va surprinde placut publicul, vedeta facand o traditie din a isi uimi fanii la fiecare revenire. Ea este primul artist roman ce a primit Discul de Diamant pentru vanzarile generate de un album discografic.
     Videoclipul piesei "My Love" a fost filmat in Malta si este regizat de Alex Ceausu. Un rol important in relizarea acestui videoclip l-au avut Ministerul Turismului din Malta si agentia de turism "Malta Travel". O mare parte din filmarile pentru acest videoclip s-au desfasurat pe insulele Gozoz - cunoscuta pentru faptul ca are un singur semafor - si Comino, insula pe care se afla celebra Laguna Albastra. Filmarile ultimului clip semnat AndrEA Miss Ventursa au avut loc pe parcursul a doua zile, artista avand parte in acest timp de cateva experiente noi si inedite - a condus un Jeep, a experiemntat Water Sofa si Slingshot. Scenariul reprezinta o poveste de dragoste, o idila de-o vara. Andreea se afla cu prietenele in vacanta si isi intalneste marea dragoste. Cei doi filmeaza cateva amintiri.

     Videoclipul piesei "My Love" cuprinde si cateva cadre filmate la o festa traditionala malteza (sarbatoarea Sfantului Andrei) in orasul Luqa situat pe insula principala. La acest eveniment au participat peste 6.000 de oameni si o fanfara. Peste 50.000 de beculete colorate ce au ornat strazile au creat o atmosfera de petrecere spectaculoasa. Sarbatoarea s-a incehiat cu un foc de articifici ce a durat peste doua ore.
     "Sper din tot sufletul sa imi surprind placut fanii mai vechi si mai noi. Sa ii bucur cu o piesa numai buna pentru petrecerile nebune de pe plaja', a declarat entuziasmata Andreea Antonescu.
     Urmariti modul in care s-au desfasurat filmarile pentru videoclipul piesei "My Love", semnata AndrEA Miss Ventura.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu

Videoclipuri Noi

Greceasca House Manele
Orientala Populara Romaneasca
Straina Trance Tiganeasca
 

Videoclipuri Noi va recomanda Willy William - Ego .
Videoclipuri muzicale noi, cu artiști și formații din toată lumea. Avem videoclipuri romanesti , videoclipuri straine , videoclipuri house , videoclipuri manele , videoclipuri populara și videoclipuri greceasca .
Adăugăm zilnic cele mai bune videoclipuri , videoclipuri noi , videoclipuri vechi , dacă dorești să fii la curent cu noutățile, te invităm să te abonezi gratuit, pentru primi prin e-mail ultimele videoclipuri adăugate.